Toekomstbeleggen.nl

Toekomstbeleggen biedt u de mogelijkheid om met een beperkt vermogen te werken aan het realiseren van uw toekomstige financiële doelen. Na een initiële storting van minimaal € 10.000 kunt u periodiek bijstorten zodat u flexibel en gespreid in de tijd uw vermogen opbouwt.

Afhankelijk van het door u gekozen beleggersprofiel wordt uw vermogen goed gespreid belegd in meerdere beleggingsalternatieven zoals obligaties, aandelen, beursgenoteerd vastgoed, alternatieve beleggingen en liquiditeiten.

Zo profiteert u optimaal van diverse economische wereldwijde ontwikkelingen die zich voor kunnen doen in bepaalde sectoren of regio’s. Maar ook beperkt u de risico’s dat uw vermogen te veel afhankelijk is van één bepaalde keuze.

In zijn algemeenheid geldt dat beleggen in combinatie met sparen het risico met betrekking tot het realiseren van uw financiële doelen verlaagt. Zeker nu de spaarrentes historisch laag zijn, lijken uw financiële doelen verder weg dan ooit.

Toekomstbeleggen biedt u de optimale flexibiliteit bij de opbouw van vermogen in Box III. Geen meerjarige verzekeringscontracten, geen ondoorzichtige kosten en stoppen of aanpassen wanneer u dat wenst. Daarnaast geeft Toekomstbeleggen u 24/7 inzicht in uw vermogen.