VermogenRegisseur

Leerdam
0645312364
vanweenenconsultancy@kpnmail.nl
Nieuwstraat 23

Vandaag open van 09.00 – 18.00

Van Weenen Consultancy
Van Weenen Belastingadvies is onderdeel van Van Weenen Consultancy, een onderneming die zich voornamelijk richt op financiële en administratieve zorg. Van Weenen Consultancy is opgericht op 21 januari 2011 en begeleidt particulieren bij hun administratieve en financiële zaken. Van Weenen Belastingadvies is daar op 7 januari 2013 aan toegevoegd.

Dienstverlening
Van Weenen Belastingadvies is gespecialiseerd in belastingadvies en belastingaangiften en richt zich daarbij uitsluitend op de particuliere markt. Ook voor het aanvragen of wijzigen van toeslagen (zorgtoeslag en huurtoeslag) is Van Weenen Belastingadvies een deskundige partij.

Belastingaangifte
Van Weenen Belastingadvies neemt u alle zorg uit handen op het gebied van uw belastingaangifte. Wij berekenen uw belastbaar inkomen zo laag mogelijk (uiteraard binnen de wettelijke grenzen), waardoor uw belastingaangifte voor u zo gunstig mogelijk uitvalt.

Toeslagen
Ook als het om het aanvragen of wijzigen van toeslagen gaat bent u bij Van Weenen Belastingadvies aan het juiste adres.

De volgende toeslagen kunnen wij voor u verzorgen:

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag

Afspraak maken?
Wilt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor zorgtoeslag of huurtoeslag? Neemt u dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij doen dit geheel vrijblijvend en het liefst gewoon bij u thuis