VermogenRegisseur

Gorinchem
0653803781
mark@huiskamerhypotheken.nl
Mooielaan 12

Vandaag open van 09.00 – 18.00

Krachtig Financieel
Ruim 12 jaar ervaring als onder andere hypotheekadviseur bij een van de grootste Nederlandse banken heeft mij geleerd dat de particuliere dienstverlening anders kan én moet. De afstand verkleinen in plaats van vergroten, persoonlijk contact en een luisterend oor! Geen maatpakken, maar gewoon advies op maat voor de langere termijn. Vanuit die visie heb ik eind 2020 de bank vaarwel gezegd en “Krachtig Financieel” opgericht.

Eerlijk en onafhankelijk advies dat je verder helpt
Bij Krachtig Financieel draait het écht om jou. Niemand is standaard en iedereen heeft zijn of haar wensen en doelen. Ik help je graag met het inzichtelijk maken van jouw financiën en het uitstippelen van de route naar jouw doel(en). Hierbij neem in het gehele traject zoveel als mogelijk voor je uit handen. Zo kan jij je doen wat je het liefst doet en dan doe ik dat ook.
Laagdrempelig en in begrijpelijke taal zodat je weloverwogen keuzes kunt maken die jou verder helpen. Nu én in de toekomst. Zo ben jij ook Krachtig Financieel!

Koffie?
Heb je de volgende wensen of wensen die hierop lijken? Dan kom ik graag bij je op de koffie om vrijblijvend kennis te maken.
– Ik wil verhuizen of verbouwen
– Ik wil graag extra pensioen opbouwen
– Ik wil graag eerder stoppen met werken
– Ik wil graag lagere woonlasten
– Ik wil mijn partner verzorgd achterlaten als ik overlijd

Bel, app of mail dan gerust en dan kom ik graag op korte termijn bij je langs. Dit kost je overigens niets, hooguit een kopje koffie!
Ik kijk er al naar uit.