VermogenRegisseur

Sleeuwijk
0183 303 634
info@kafia.nl
De Hoogjens 1a

Vandaag open van 09.00 – 18.00

Wij brengen (financiële) rust waar je dat zoekt.
Op basis van jouw wensen en huidige situatie brengen wij je financiële risico’s in kaart. Beter gezegd, we proberen ze allemaal transparant te maken. Zodat je precies inzichtelijk krijgt welke stappen eventueel nog genomen moeten worden. Wij doen dit graag door middel van een persoonlijk gesprek. En dat mag natuurlijk bij ons op kantoor, maar ook gewoon bij jou thuis. En ben je ondernemer, ook dan zouden we gewoon naar je toe kunnen komen. Want jíj bepaalt.

Wat betekent dit eigenlijk?
Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Ons vak is het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

– Hypotheekadvisering
– Oudedagsvoorzieningen
– Vermogensgroei
– Risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden

Waarom biedt Kant Financieel Advies vermogensbeheer aan?
Naast advisering in verzekeringen en hypothecaire geldleningen bieden wij ook financiële planning aan. Bij planningen komt vaak naar voren dat het aanwezige vermogen niet toereikend is om wensen te vervullen. Om relaties hierbij te helpen wordt er vermogensbeheer aangeboden.
Vermogen kan op meerdere manieren worden opgebouwd. Via sparen (spaarrekeningen met variabele en vast rente (deposito’s), investeren in beleggingsfondsen en aankopen van vastgoed etc. Elke vorm van vermogensopbouw kent zijn risico’s. Voor sparen geldt een lager risico dan bij deelname in aandelenfondsen.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende gesprek inplannen?
Wij gaan graag met u in gesprek.