VermogenRegisseur

Veen
0416-725025
info@kweka.nl
Verre Weide 5

Vandaag open van 09.00 – 18.00

Wij zijn KweKa adviesgroep
Jouw financieel sparringpartner voor het leven. Wij zijn een onafhankelijk en klantgericht financieel advieskantoor met de missie om ieder mens financiële rust te bezorgen. Bij ons draait alles om persoonlijk contact en aandacht voor jou als onze klant.

Het was september 2005 toen Ferdi op de afdeling Private Banking van Rabobank in Woudrichem kwam werken. Arjan werkte al heel wat jaren bij de bank, maar dat verschil in leeftijd en ervaring stond onze vriendschap niet in de weg.

Op zakelijk gebied konden we het ook goed met elkaar vinden en hadden wij dezelfde ideeën over een goede klantbediening. Al snel ontstond er een plan om ooit samen een onderneming te starten. De naam ‘KweKa’ bestaat hierdoor al sinds 2005!

Financiële rust
Financieel zorgeloos kunnen leven geeft rust. Maar hoe bereik je financiële rust? Op basis van persoonlijke gesprekken en ons talent om écht naar jou te luisteren zullen wij jouw wensen en doelen perfect in beeld krijgen. Vervolgens stellen we een goed doordacht financieel plan voor je op. Met dit plan weet je wat je moet doen om jouw wensen en doelen te bereiken.
Een persoonlijk financieel plan geeft antwoord op heel veel vragen, zoals:

• Wat heb ik nodig om eerder te kunnen stoppen met werken?
• Ik ben vermogend. Wat kan ik al naar mijn kinderen overdragen zonder dat ik zelf financieel iets tekort ga komen?
• Ik wil mijn bedrijf verkopen. Wat moet het bedrijf opleveren voor een financieel onbezorgde oude dag?
• Hoe bouw ik vermogen op om mijn dromen, doelen en wensen te realiseren?

We zullen je op een persoonlijke wijze doorlopend gaan begeleiden. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over jouw financiën en kun je focus hebben op de leuke dingen in het leven.