VermogenRegisseur

Made
0627309641
info@claudialigtvoet.nl
Drimmelenseweg 26

Vandaag open van 09.00 – 18.00

CL – CLAUDIA LIGTVOET
Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening, onder andere als particulier-, zakelijk- en hypotheekadviseur, heb ik begin 2022 mijn eigen kantoor opgericht.

De afgelopen jaren is onze wereld steeds digitaler geworden en de afstand tussen mensen onderling, maar ook tussen bedrijven en klanten, groter. Dat merken we ook in onze persoonlijke administratie.
Bedrijven gebruiken callcenters en bij elk papiertje hoort een ander bedrijf, afdeling of (online) adviseur. Ik ben degene waar u op terug kunt vallen voor al uw administratieve en financiële zaken. Ik zorg dat uw administratie op orde komt én blijft, en uw vragen een antwoord krijgen. Eventueel in overleg met een accountant, notaris, intermediair, vermogensbeheerder of andere instantie.

Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen en mijn klanten te helpen zoals ik zelf ook graag geholpen wordt. Ik sta met enthousiasme, kennis, oprechtheid, duidelijke communicatie en een afspraak=afspraak mentaliteit voor u klaar.

Werkzaamheden waar u mij onder andere voor in kunt schakelen:
– Ordenen, wijzigen en afwikkelen van de administratie. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, overlijden of gewoon om overzicht en inzicht te creëren;
– Overnemen volledige administratie;
– Begeleiding bij financiële vraagstukken;
– Verzorgen aangifte inkomstenbelasting en aanvragen/wijzigen van toeslagen;
– Seniorenondersteuning. U kunt bijvoorbeeld denken aan hulp bij bankzaken, toeslagaanvragen, berekening eigen bijdrage zorginstelling;
– Voeren en beheren administratie van een Persoons Gebonden Budget (PGB);
– Administratieve en organisatorische ondersteuning van ondernemers;

Het belangrijkste is, u heeft één aanspreekpunt en alle zorg wordt overgenomen.

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen?
Vanzelfsprekend maak ik graag een vrijblijvende, en uiteraard kosteloze, afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan bij u aan huis maar ook bij mij op kantoor.
Ik zie uw bericht met enthousiasme tegemoet!