Comfort Vermogensbeheer

Met een ervaren team van onafhankelijke professionals, die tientallen jaren werkzaam zijn geweest als beleggingsspecialist voor gerenommeerde banken, volgen we dagelijks de ontwikkelingen op de financiële markten. We vertalen deze ontwikkelingen, en de analyses die we verkrijgen van meerdere internationale researchbureaus, naar een passende en actuele invulling van de beleggingsportefeuilles van onze klanten.

Vanaf een vermogen van € 200.000 worden de portefeuilles van onze particuliere en zakelijke klanten verdeeld over aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, vastgoed en liquiditeiten. We gaan hierbij zorgvuldig te werk en spreken persoonlijk met de beheerders van de verschillende beleggingsinstellingen waarvan we de beleggingsoplossingen selecteren.

Omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden gaan we minimaal één keer per jaar met u in gesprek om te evalueren en bij te praten. Daarnaast houden we u maandelijks op de hoogte via onze nieuwsbrieven en per kwartaal ontvangt u de rapportage waarin we ons verantwoorden voor het gevoerde beleid.